NSK Baan 2020 

Zonder nieuwe maatregelen omtrend het Covid-19 virus zal zaterdag 19 september het Nederlands Studenten Kampioenschap Baan atletiek plaatsvinden op de atletiekbaan in Nijmegen! De inschrijving is ondertussen gesloten 12 september om 23:59. Vanwege de enorme toestroom van aanmeldingen, gaan we kijken hoe we zoveel mogelijk deelnemers kunnen laten deelnemen. Hierover volgt binnenkort bericht. 

 

NSK Baan 2020

Het NSK Baan is een jaarlijks evenement uitgeschreven door N.S.A.F. Zeus, wat weer onderdeel is van Studentensport Nederland. Het NSK-baan staat open voor alle huidige hbo- en wo-studenten of zij die in het voorgaande jaar afgestudeerd zijn (Bij deze regeling gaan we uit van de oorspronkelijke datum van het NSK baan, 13-06-2020).

 

De top van het Nederlands studenten atletiek strijdt om de prachtige titel Nederlands Studentenkampioen. Een spannend nieuw onderdeel dit jaar is de mixed estafette, waarbij teams van twee mannen en twee vrouwen een 4x100 of 4x400 afleggen.

Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om na afloop een feest te organiseren, maar wel zullen we zorgen voor avondeten. Deelnemers kunnen zich hiervoor opgeven bij de wedstrijdinschrijving en vrijwilligers bij hun opgave als vrijwilliger, ook kan hiervoor opgegeven worden via onderstaand formulier.

Publiek kunnen we helaas niet toelaten, maar per verenging kunnen er wel twee begeleiders/trainers meekomen. Deze moeten wel even laten weten dat ze komen door een mailtje te sturen naar nskbaan [at] haasjeatletiek.nl.

Hoofdpagina atletiek: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/32769/

Aanmelden vrijwilliger: https://forms.gle/9QLrwEM1LhNPRRT87

Uploaden bewijs van inschrijving: https://forms.gle/46swy1ingzA8sqnt5

Inschrijven Diner: https://forms.gle/g35Uk4aZUxdNN7s96

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/32769/

Wedstrijdreglementen: https://drive.google.com/file/d/1YoNEU_OePhJeDMI3wzXL-jz4371RBnTA/view?u...